Prihlásiť saStiahnuť aplikáciu

Kto vidí môj pokrok?

Len ty, kým úlohu nezdieľaš. Ľudia, s ktorými ju zdieľaš, vidia pokrok v tejto úlohe, nikdy nie tvoje odpovede ani ostatné úlohy.

Tvoje úlohy a pokrok sú predvolene súkromné.

Ak úlohu zdieľaš s trénerom, rodičom alebo organizáciou, uvidia:

  • koľko krokov tejto úlohy máš splnených,
  • tvoju sériu a čas poslednej aktivity.

Nikdy neuvidia tvoje odpovede, obsah notifikácií ani nezdieľané úlohy. Zdieľanie môžeš kedykoľvek ukončiť.